Foreningen, Dialog på Tværs

Dialog på Tværs

Dialog på Tværs er overskriften for Into Actions formål. Det er også navnet på den organisation, der står bag Into Action.

Dialog på Tværs er en nystartet forening (august 2019), der ligesom Into Action har et formål om at styrke fællesskab og forståelse på tværs mellem ”gamle” og ”nye” danskere, mellem majoritet og minoritet. 

Dialog på Tværs har aktuelt følgende tiltag: 

  • Dialogcafeer
  • Offentlige debatarrangementer
  • Sociale arrangementer

 

 

Foreningen er drevet primært af frivillige. Har du lyst til at være med, så kan du hjælpe med alt fra regnskab, til kommunikation, projektledelse og facilitering af workshops m.m.

Hjemmeside er på vej: www.dialogpaatvaers.dk  

 

For yderligere oplysninger og medlemskab kontakt

Leder af Dialog på Tværs, Karen Nørskov på

60662855 / iamkarennoerskov@ gmail.com

 

 

 

 

Læs mere om de forskellige tiltag her:

Dialogcafeer

Dialogcafeer er sammenkomster, hvor vi taler vi åbent om alt det, der finder sted mellem “dem og os”.

Vi bruger os selv og hinanden til at blive klogere på, hvordan vi kan være påvirket af fordomme og kulturforskelle i forhold til at være sammen på tværs. Vi udvikler øvelser og værktøjer til at ændre det i os selv, og derved ændre det i vores omverden.

Offentlige debatarrangementer

Minimum to gange om året laver Dialog på Tværs offentlige arrangementer, for at sætte fokus på, hvordan ”gamle” og ”nye” danskere – majoritet og minoritet – bliver bedre til at være sammen på tværs.

”Da jeg kom, tænkte jeg, at det her godt kan blive lidt farligt. Men det var meget befriende – det blev faktisk helt naturligt. Jeg fik følelsen af, at vi blev tættere forbundet med hinanden på tværs af de der opsplitninger.”

Sådan fortalte Peter, lærerstuderende fra Aarhus, om et debatarrangement i 2018.

Sociale arrangementer

Her samles aktive i Dialog på Tværs helt uformelt med hinanden til hygge og følelsen af fællesskab på tværs. Vi spiser sammen, spiller spil, synger sange og deler historier fra forskellige dele af verden og hvad vi ellers finder på.