Aktuel forestilling

Aktuel forestilling – Jeg kan ikke se dig… 

Into Action udviklede forestillingen ”Jeg kan ikke se dig…” i 2019. Vi nåede at spille den nogle gange i 2020, inden corona-situationen satte en stopper for den. Men vi vil gerne spille den mange flere gange. Derfor planlægges en turne i marts – maj 2022.

Book en forestilling nu!

Kontakt projektleder, Ane Olesdatter på 60146744 / aneolesdatter@g mail.com. 

Om forestillingen: 

I et stadigt mere multietnisk Danmark udfordres vi alle på vores normer, kultur og identitet, uanset om vi har oprindelse i Vestjylland eller Mellemøsten.

Thyboen, Inga og hendes 22-årige datter, Julie, får nye naboer. I rækkehuset flytter Bilal og Zainab, der er flygtet til Danmark, ind på den ene side, og Mohammed med pakistansk baggrund på den anden. 

Inga vil gerne bevare Danmark, som det altid har været. Bilal og Zainab synes, at danskerne er umulige at komme i kontakt med. Og Mohammed bliver provokeret af, at han ikke bliver opfattet som “rigtig” dansker, selvom han er født her.

Så hvad sker der, når Mohammad banker på døren, og Julie synes han er ret spændende? Eller når Bilal bliver Ingas kollega i rengøringsfirmaet Pro Rent? 

Konflikter står i kø. Alle bliver ramt af fordomme, mistænkeliggørelse, magt og afmagt.  

Vi kommer bag facaden på karaktererne, når vi sammen med publikum går på opdagelse i, hvad der egentlig er på spil, når vi ser – eller netop ikke ser hinanden. Hvordan kan vi løse det?

Som altid i forumteater fjernes skillelinjen mellem publikum og scenen. Publikum skal nemlig løse de konflikter, der spilles på scenen.

”Jeg kan ikke se dig ….” er forumteater i en nytænkt form, der inddrager musik, poesi og personlige fortællinger i en indbydende og fængende forestilling.

Læs publikumsfeedback her

Læs, hvem, hvad, hvor altså om alt det praktiske her