Instruktion og musik

 

TINE GRAUENGAARD – Manuskript og instruktion

Nyudsprungen dramatiker fra Dramatiker Væksthus 2017-2019. 

Uddannet skuespiller fra Teaterstudio i Aarhus 2001. Ansat som skuespiller ved Opgang2 Turne`teater i 2002-2014, turne-forestillinger for børn og unge. Sideløbende ansat ved Opgang2 Ungdomsspor  2007-2017, hvor hun har undervist unge i drama, instrueret og skrevet en række forestillinger. Tilknyttet projekter som manuskriptforfatter og instruktør, herunder Forældreakademiet, Center for Integration, Ung i Ålborg og Into Action.

 

 

 

 

LOTTE ARNSBJERG – Instruktion og performancetræning

Skuespiller, sanger og kunstnerisk leder af den selvejende institution The Art of Transformation. Lotte har baggrund som professionel skuespiller og har gennem mange år fokuseret på egne projekter, og her virket både som dramatiker, sangskriver, sanger, skribent, performer, skuespiller og ikke mindst instruktør. Udover sit kunstneriske virke har Lotte Arnsbjerg haft egen virksomhed i 20 år, og træner her ledere og private i performance og scenisk kompetence, med særligt fokus på den personlige udvikling og transformation.

Hjerteprojektet, The Art of Transformation, er en kunstnerisk baseret praksis, som giver stemme og krop til tabuiserede emner – og gennem kunstnerisk udfoldelse anviser redskaber til transformation – fra smerte til potentiale. Mange kunstnere og fageksperter er involveret både bag og på “ scenen” og projektet er i blomstrende vækst.             

Into Action har allerede stået på scenen i projektet og flere nye spændende og kreative samarbejder er på vej.

 

 

 

 

JOHANNES SMED – Musik

Komponist, Producer, Musiker og Katalysator med  lyd som udtryksform, fokus på personlighed, improvisation, helhed, process og udforskning

Bevæger sig ubesværet i mellem genrer og kunstarter med nærværet, mulighederne og det universelle i det skabende som omdrejningspunkt.

Udgiver eget musik, komponerer til Teater, producerer for andre kunstnere og underviser bla på Konservatoriet og privat.