Hvad er Into Action?

Hvad er Into Action?

Into Action er en tværetnisk forumteatergruppe, der har gjort det til en hjertesag at skabe stærkere fællesskab og større forståelse mellem mennesker på tværs af kulturforskelle, hudfarve og etnicitet.

Into Action tager ud og optræder for unge og voksne på gymnasier, videregående uddannelser, højskoler, efterskoler, klubber, beboerhuse mm.

Forumteater er en teaterform, hvor publikum er en aktiv del af det, der finder sted på scenen. I Into Action nytænker vi forumteater-genren og eksperimenterer med kunstneriske og teatermæssige elementer samt nye måder at inddrage publikum på.

 

Gennem vores teaterforestillinger er vi med til at nedbryde opsplitninger og barrierer, der finder sted i mødet på tværs. Det kan være fordomme, berøringsangst, andetgørelse, vanskeligheder ved kultur- og religionsforskelle, racisme o.lign. Into Action har dialogen som bærende element i arbejdet – både på og bag scenen.

Into Action består af dygtige amatørskuespillere, der arbejder frivilligt samt et professionelt hold af instruktører, manuskriptforfatter, performancetræner og musiker.