Foreningen, Dialog på Tværs

Dialog på Tværs

Dialog på Tværs er overskriften for Into Actions formål. Det er også navnet på den organisation, der står bag Into Action.

Dialog på Tværs er en nystartet forening (august 2019), der ligesom Into Action har et formål om at styrke fællesskab og forståelse på tværs mellem ”gamle” og ”nye” danskere, mellem majoritet og minoritet. 

Dialog på Tværs har følgende aktiviteter. Læs mere her:

  • Dialogcafeer
  • Offentlige debatarrangementer
  • Sociale arrangementer

Foreningen er drevet primært af frivillige. Har du lyst til at være med, så kan du hjælpe med alt fra regnskab, til kommunikation, projektledelse og facilitering af workshops m.m.

Hjemmeside er på vej, men ikke klar endnu www.dialogpaatvaers.dk 

 

For yderligere oplysninger og medlemskab kontakt Leder af Dialog på Tværs, Karen Nørskov, på 60662855 / iamkarennoerskov@ gmail.com 

Læs mere om de forskellige tiltag her:

 

Dialogcafeer

Dialogcafeer er sammenkomster, hvor vi taler vi åbent om alt det, der finder sted mellem “dem og os”.

Vi bruger os selv og hinanden til at blive klogere på, hvordan vi kan være påvirket af fordomme og kulturforskelle i forhold til at være sammen på tværs. Vi udvikler øvelser og værktøjer til at ændre det i os selv, og derved ændre det i vores omverden.

Offentlige debatarrangementer

Minimum to gange om året laver Dialog på Tværs offentlige arrangementer, for at sætte fokus på, hvordan ”gamle” og ”nye” danskere – majoritet og minoritet – bliver bedre til at være sammen på tværs. 

Sociale arrangementer

For aktive i Dialog på Tværs er der sociale arrangementer, hvor vi samles for bare at hygge omkring boldspil, mad, brætspil og lign.. 

Her samles alle aktive i Dialog på Tværs helt uformelt med hinanden til hygge og følelsen af fællesskab på tværs. Vi spiser sammen, spiller spil, synger sange fra forskellige dele af verden, tager på ture og hvad vi ellers finder på.