De viste fotos er test-/modelbilleder. Ingen personer på disse fotos har tilknytning til AA.


Lidt mere om os:

Into Action har sit navn efter titlen på 6. kapitel i AA's grundbog "Anonyme Alkoholikere". Den danske titel på dette kapitel er "Handling", og netop handling - at gøre noget, at udføre visse handlinger i stedet for blot at udtrykke hensigter - er centralt i AA's 12-trinsprogram for helbredelse af alkoholikeren.

I Into Action er vi overbevist om - nogle af os har lært det på den hårde måde - at vejen til helbredelse for alkoholikeren er at følge anvisningerne i bogen "Anonyme Alkoholikere", altså at finde en sponsor og at arbejde med AA's 12-trinsprogram, men du er selvfølgelig hjertelig velkommen hos os, også selv om du ikke kender trinene eller endnu ikke er klar til at gennemføre dem.

Vi ved at arbejdet og samværet i en AA gruppe er meget mere end møderne. Vi arrangerer egne aktiviteter, ligesom vi deltager i aktiviteter arrangeret af andre AA grupper.

Aktiviteterne er f.eks. møder om specifikke emner, socialt samvær med andre AA'ere i ind- og udland samt en hel del gode fester.

De ugentlige møder i Into Action afvikles som åbne speakermøder.

Åbne betyder, at alle - også ikke-alkoholikere - er velkomne. Et speakermøde indledes med, at en ædru alkoholiker fortæller sin historie, altså hvordan det engang var for ham/hende, hvad der førte ham/hende til AA og hvordan han eller hun har det i dag. Herefter åbnes selve mødet, og alle alkoholikere, der ønsker det, kan dele deres erfaringer, styrke og håb.